ULAZNA VRATA

Ulazna vrata IKS Fenster proizvedena su od profila renomiranog njemačkog proizvođača koji u spoju s visokokvalitetnim okovom čine proizvod kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina. Ulazna vrata mogu biti izvedena u varijantama: dvokrilna, jednokrilna i razne kombinacije s fiksnim dodatnim elementima. Veliki izbor dekorativnih panela u PVC i Aluminijskoj izvedbi, kvaka, stakala i boja omogućuje da za sebe izaberete najbolje i najprikladnije vašim estetskim zahtjevima.

Toplinska izolacija

Pristupačan prag s odličnom toplinskom izolacijom zahvaljujući termičkim odvajanjima. 

GEALAN-acrylcolor®

Raznolike mogućnosti dizajniranja uz GEALAN- tehnologiju površine mnogobrojnim dekor folijama te alu okapnicama.

Dobra statika

Zahvaljujući velikih komora za ojačanje, prikladno oblikovanog čelika i odgovarajućih kutnih ojačanja nudi izvrsnu statiku.

osnovne prednosti:

Odlična toplinska izolacija

S ugradbenom dubinom od 82,5 mm i modernom 5-komornom tehnologijom nude izvrsnu toplinsku izolaciju.

Stabilnost i sigurnost

Velike komore za ojačanje, prikladno oblikovan čelik i odgovarajuća kutna ojačanja kao i neodvojivi spoj PVC-a i aluminija u dvije razine zaslužni su za izuzetni stabilnost.

Niski prag

Sa samo 20 mm visine omogućuje jednostavan prijelaz – uz ispunjavanje uvjeta toplinske izolacije i nepropusnosti.

Veliki izbor boja i dekora

Odaberite iz jednog od širokih asortimana boja, drvodekora, dekora i acrylcolor folija kako bi osigurali individualni izgled prilagođen vašem domu.

Optimalna zaštita od kiše

Poseban prag funkcionalno i vizualno nadograđuje elemente vrata te pruža maksimalnu zaštitu od kiše i učinkovito brtvljenje.

PVC PANELI

Ulazna vrata izrađena od PVC panela idealna su za sve one koji žele kvalitetu i trajnost. PVC paneli su otporni na vremenske utjecaje, vlagu i plijesan, što znači da će vaša ulazna vrata dugo izgledati kao nova. PVC paneli se lako održavaju i jednostavno čiste. Uz različite boje i dizajne, možete odabrati vrata koja će se skladno uklopiti u dizajn vaše kuće. Ulazna vrata izrađena od PVC panela su izvrsna izbor za one koji žele kvalitetnu i trajnu zaštitu za svoj dom, kao i estetski privlačan i moderan izgled svog ulaza.

ALU PANELI

Naši dekorativni Aluminijski paneli izrađeni su od kvalitetnog aluminija koji dugoročno štiti vaš dom od vremenskih utjecaja, buke i mogućih provala. U ponudi imamo širok izbor modernih i standardnih dizajna, tako da lako možete pronaći pravi panel za vaš dom i ukus. Između različitih modela i različitih boja, možete odabrati panel koji najviše odgovara vašem stilu. Osim toga, paneli se mogu obogatiti različitim dekorima od drva i dodacima od nehrđajućeg poliranog ili brušenog inox čelika.

KONFIGURATOR

Konfigurirajte svoja idealna ulazna vrata birajući između brojnih opcija..

SIGURNOST

Pri odabiru ulaznih vrata uvijek izaberite kvalitetno i sigurno rješenje kako biste svoj dom zaštitili od neželjenih događaja.
Kvalitetna i sigurna rješenja uvijek su najbolja, no kod ulaznih vrata to je posebno važno.

SISTEM ZAKLJUČAVANJA

U naša vrata ugrađujemo Secury Automatic bravu s „klik“-efektom za vrata koja se sama zaključavaju! Karaterizira je visokokvalitetna tehnologija zaključavanja i automatsko višestruko samozaključavanje. Kao opcija je varijanta preko sistema kontrole pristupa.

BKS JANUS

  • Specijalni cilindrični uložak sa tri ili pet ključeva i vlasničkom karticom renomiranog njemačkog proizvođača.
  • Certificirana obostrana zaštita protiv bušenja i izvlačenja
  • Na vanjskoj strani cilindričnog uloška zaštitna pločica je od kaljenog čelika, a dodatni klin protiv bušenja od tvrdog metala.
  • Ključevi se mogu umnožavati isključivo uz predočenje vlasničke kartice.

BKS 50

  • Tehnika prekretnog ključa s 6 zatika.
  • Cerfitificirane zaštite protiv bušenja i izvlačenja.
  • Jezgra i kućište cilindričnog uloška na vanjskoj strani opremljeni su klinovima od tvrdog metala. Sigurnosni klin koji osigurava kućište cilindričnog uloška nakon puknuća nalazi se iza sigurnosnog okova.

SPOJNICA ZA VRATA

Spojnice za vrata, tzv. „pant“ svojom su funkcijom i oblikom izloženi velikim aksijalnim radijalnim, statičkim i dinamičkim opterećenjima.