IKS FENSTER NA AMBIENTI 2023.

Ambienta, 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

Ove jeseni od 26. rujna do 1. listopada posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu na 50. jubilarnoj Ambienti posvećenoj namještaju i unutarnjem uređenju. 

Jubilarna 50. Ambienta ove će nas jeseni inspirirati mnoštvom inovativnih rješenja za uređenje i opremanje interijera i eksterijera, redizajn doma i uredskih prostora, ukazat će nam potencijal domaće industrije kao i prezentirati inozemne brandove. Ovogodišnja koncepcijski osvježena Ambienta rezultat je poslovne suradnje Zagrebačkog velesajma, Zagreb Design Weeka i sajma ArhiBau, a posjetiteljima će tijekom šest dana održavanja omogućiti sve novosti iz područja arhitekture, dizajna, graditeljstva, opremanja interijera i umjetnosti.


IKS Fenster tvrtka je s bogatim iskustvom u proizvodnji PVC i aluminijske stolarije čijom smo proizvodnjom, prvi u Zagrebu, započeli 1991. godine. Naša stolarija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, a naši stručnjaci pažljivo su osmislili svaki element, od profila i okova do stakla, kako bismo prilagodili svaki detalj individualnim potrebama i željama naših klijenata.


Posjetite nas od 26. rujna do 1. listopada 2023. na Ambienti, paviljon 9, izložbeni paviljonski prostor A24 i uvjerite se u široku paletu kvalitetnih IKS Fenster proizvoda.