IKS-acrylcolor-1

ACRYLCOLOR

Profili prozora u boji obilježavaju izgled vaše nekretnine na najbolji mogući način. Stambene zgrade na taj način postaju atraktivni objekti koji privlače poglede, a mogućnosti su gotovo nebrojene. Čak i nesvakidašnji dizajnerski zahtjevi ili nijanse boja više nisu nikakav problem.


Izrazite osobnost i stil, izrazite kreativnost i maštovitost - uživajte u radosti eksperimentiranja!


Nismo samo ukorak s vremenom što se tiče razvoja boja, već stalno unapređujemo i procese proizvodnje. Rezultat je još lakša, brža i isplativija realizacija različitih kombinacija vanjskih i unutarnjih dekora, mogućnost boje samo s unutarnjem strane ili vrlo privlačna ekskluzivna kombinacija akrilnih boja izvana s drvo dekorom iznutra.


Ova novost omogućuje Vam potpunu prilagodbu boje stolarije s vanjskim izgledom Vaše nekretnine i unutarnjim uređenjem prostora.

 

STANDARDNA BOJA

 

acryil-pvc-iks-fenster

 

CIJELA RAL LEPEZA

 

Naravno, ukoliko želite neku posebnu boju na raspolaganju vam stoji cijela lepeza RAL boja.

 

IKS-acrylcolor-4

IKS-acrylcolor-2

DRVO DEKORI

Stolarija u bojama drveta unosi u vaš dom ljepotu, toplinu i prirodnost boje koje se ne trebate odreći da biste uživali u mogućnostima moderne tehnologije.


Stolariju u bojama drveta možete odabrati u jednostranoj ili obostranoj varijanti čime se dodatno naglašava dekorativni i estetski dojam pravog drveta.

 

 

 

 

STANDARDNI DEKORI

 drvo-dekori

 

PRINCIP KOEKSTRUZIJE

 

desno-acrylcolor1

Pri koekstruzijskom postupku bojenja međusobno se, u jednom procesu, spajaju bijelo PVC osnovno tijelo i akrilno staklo u boji.

 

Akrilno staklo je visoko vrijedan proizvod koji je kvalitetu dokazao prvenstveno u auto industriji (koristi se za stražnja svjetla na automobilima), a potom i u arhitekturi interijera.

 

PVC profil ima ulogu podloge dok sloj akrilnog stakla osigurava boju profila.

 


OTPORNOST I DUGOVJEČNOST

 

Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC površine standardnih bijelih prozora. Izuzetno je otporan na ogrebotine i postojan na sve vremenske utjecaje. Površina koja je glatka i neporozna neosjetljiva je na prašinu.

 


POSTOJANOST BOJA

 

Odaberete li stolariju u akrilnim bojama možete biti sigurni da će ona zadržati svoj prvobitni izgled i boju dugi niz godina, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima.

 desno-acrylcolor2

UTJECAJ SUNCA

 

Sunčevo svjetlo se najvećim dijelom reflektira od bijelog osnovnog sloja, koji se nalazi ispod sloja akrilne boje koji propušta infracrveno svjetlo. Na taj način se značajno smanjuje zagrijavanje profila.

 

Temperaturne razlike između bijelih i profila u boji stoga su iznenađujuće male.

Odlučite se za PVC stolariju IKS Fenster. Odlučite se za kvalitetu.

IKS Fenster d.o.o. koristi kolačiće kako bi Vam osigurao personalizirano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja Vaših osobnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija