Posjetite nas na PromoArh u Poreču

Znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam PromoArh želi potaknuti (re)animaciju graditeljstva

Treći međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja svoja vrata u sportskoj dvorani Žatika otvara 20. rujna, te ćete zanimljiv izlagački kao i bogat stručni dio Education point moći vidjeti do 22. rujna 2023. godine. I ove će godine u dvorani Žatika tijekom tri dana trajanja sajma inovativni pojedinci kao i vodeći proizvođači iz branše predstaviti svoje proizvode, inovacije, ali i usluge svim zainteresiranim s ciljem održivog građevinskog sektora, a samim time sigurnijeg, efikasnijeg i isplativijeg graditeljstva. Sudionicima koji su uključeni u proces projektiranja i građenja, PromoArh daje mogućnost da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije. Posjetiteljima pak pruža idealnu priliku da upoznaju najnovije trendove i tehnologije u graditeljstvu.

Dodatna motivacija za posjet sajmu sadržana je u:

  • prikazu svih aspekata graditeljstva u širem smislu: građevinski materijal, strojevi, oprema i alati, materijal i sustav za zelenu gradnju, opremanje i uređenje interijera te eksterijera, BIM-programskih rješenjima, informatičkih rješenja za pametne kuće.
  • Edukacijama, seminarima, predavanjima, konstruktivnim panel rasprave i radionicama.

Na sajmu ćete imati prilike porazgovarati s našim stručnim i kompetentnim timom, a zajedno s našim distributerom Istraplastom prikazat ćemo našu aktualnu ponudu. Stoga vas pozivamo na ‘točku spajanja i povezivanja’ domaćih i inozemnih tvrtki s postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima u Poreču, sportsku dvoranu Žatika, od 20. do 22. rujna 2023. godine.