KIPA LJETO - ZIMA

IKS-dodatna-1

 

Za ugodan boravak i rad u zatvorenom prostoru bitna je kvaliteta zraka i njegova temperatura.


Najčešća metoda prirodanog provjetravanja je otvaranje prozora, pri čemu možemo provjetriti kratkotrajno i dugotrajno.


Dugotrajno provjetravanje podrazumijeva postavljanje prozora u polu otvoreni položaj. Takvim načinom omogućiti ćemo izmjenu zraka u prostoru, ali zimi će se na takav način gubiti dragocjena energija.


Kako bi postigli optimalno provjetravanje a ujedno smanjili učinak vanjskih atmosferskih prilika, preporučujemo odabir ovog mehanizma.

IKS-dodatna-2

 

SIGURNOST DJEČJE SOBE

 

IKS-dodatna-3Dječje sobe kao i vrtići i škole zaslužuju prozore koji rizik za djecu svode na najmanju moguću mjeru.


Kako funkcionira?


Ugradnja ovog sigurnosnog sistema ograničava mogućnost otvaranja prozora što znači da se prozor može otvoriti samo na otklop. To nam omogućuje ugradnja sigurnosne bravice na kvaki (okov). Kada je bravica zaključana onemogućeno je prozor iz otklopnog staviti u zaokretni položaj. Otključavanjem bravice ta je funkcija ponovno moguća. Zajamčena je sigurnost, a istovremeno omogućeno kvalitetno provjetravanje u otklopnom položaju.

 

 

KVAKA DOLJE

IKS-dodatna-4

 

Omogućuje lagano rukovanje osobama s invaliditetom. Također, omogućuje lagano rukovanje prozorom ako se ispred prozora nalazi namještaj, stol ili slično.

ELEKTROMOTORI I SENZORI

IKS-dodatna-5

 

Moderni način života postavlja i nove standarde udobnosti. Nevidljiva Hi-Tech rješenja jednostavne prozore pretvaraju u svestrane elektroničke sustave namijenjene povećanju Vaše udobnosti i kvalitete Vašeg životnog ili radnog prostora. Mogućnosti su zaista brojne, a sustavi dugotrajni i sofisticirane izrade.


Iskoristite prednosti koje nudi visoka tehnologija.

 

desno-dodatna1

 

ZAŠTITA OD BUKE

Većina stanara u kućama ili stanovima imaju jednu ključnu želju: živjeti tiho, zaštićeni od neželjene i uznemiravajuće buke iz susjednih prostorija ili od izvanjske buke.

 

Činjenica da buka uzrokuje oboljenja ne vrijedi samo za trajnu izloženost visokoj razini buke. Oboljenja izazivaju i zvukovi nižih razina koji dovode do poremećaja sna, slabe koncentracije i nemogućnosti da se opustimo.

 

desno-dodatna2

 

IKS prozori ispunjavaju sve uvjete za odličnu zvučnu izolaciju.

U kombinaciji s pravim ostakljenjem omogućujemo vam stanovanje bez buke i povećavamo vašu kvalitetu života. Rado ćemo vas savjetovati o temi zvučne izolacije i ponuditi vam najbolje rješenje.

Odlučite se za PVC stolariju IKS Fenster. Odlučite se za kvalitetu.

IKS Fenster d.o.o. koristi kolačiće kako bi Vam osigurao personalizirano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja Vaših osobnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija