O NAMA

IKS Fenster je tvrtka s bogatim iskustvom u proizvodnji kvalitetne PVC stolarije. Još davne 1991. godine, kao pioniri u Zagrebu, započeli smo svoju proizvodnju, uvijek se držeći najviših standarda kvalitete i dizajna. Naša stolarija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, a naši stručnjaci pažljivo su osmislili svaki element, od profila i okova do stakla, kako bismo prilagodili svaki detalj individualnim potrebama i željama naših klijenata. Želimo da naši klijenti osjete sigurnost pri kupovini stolarije, stoga nudimo garanciju od pet godina na naše proizvode, uz potpisan ugovor o održavanju. Odaberite nas i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu naše stolarije, koja će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe.

IKS PRIČA

Od samih početaka kvaliteta je sadržana u svim aktivnostima tvrtke zbog čega smo poslovne odnose gradili samo s onima koje pokreću iste vrijednosti. U takvim suradnjama, sa svjetski priznatim partnerima i dobavljačima, stvaramo široku paletu kvalitetnih proizvoda koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnija arhitektonska i idejna rješenja. Naša proizvodnja u potpunosti je modernizirana i automatizirana strojevima visoke CNC tehnologije direktno povezanim s centralnim računalnim sustavom. Ipak, sve prednosti i mogućnosti koje pruža tehnologija ne bi mogle biti iskorištene bez onih koji se kontinuirano educiraju i usavršavaju, prate razvoj i trendove u struci. Zadovoljstvu kupaca doprinosi i potpuna individualnost prilikom odabira proizvoda koji su tako u potpunosti prilagođeni individualnim željama i potrebama.

REFERENCE

Naši proizvodi krase mnoge objekte, od privatnih kuća do velikih stambenih i poslovnih objekata. Naši realizirani projekti su garancija za odabir stručnog, odgovornog, pouzdanog i fleksibilnog partnera za suradnju. Pogledajte izabrane radove iz naše galerije kako biste se uvjerili u kvalitetu naših proizvoda.

PARTNERI

Kvalitetnu i certificiranu stolariju s rješenjima za tradicionalnu, ali i modernu arhitekturu kao i razne tehničke i dizajnerske zahtjeve ostvarujemo u suradnji s našim renomiranim i svjetski priznatim partnerima i dobavljačima. To je naša garancija za proizvode savršene usklađenosti materijala, oblika i boja koje nudimo našim kupcima.