ALU KLIZNE STIJENE

Kao ekonomski privlačno rješenje, sustav aluminijskih kliznih stijena posebno je prikladan za ekskluzivnu stambenu i učinkovitu poslovnu izgradnju. Svojom posebnom geometrijom profila krila naša klizna vrata ispunjavaju sve zahtjeve i uvjete toplinske izolacije, sigurnosti i zvučne izolacije, dok napredna tehnologija osigurava optimalnu propusnost zraka uz potpunu zaštitu od vremenskih nepogoda.

LINIJA S 42

EFIKASAN I FUNKCIONALAN

Linija kliznih stijena S 42 sinonim je za vrhunsku kvalitetu i maksimalnu energetsku učinkovitost, čime omogućuje značajne uštede u troškovima. Uzak dizajn, pristupačnost i udobnost samo su neke od značajki koje pruža. Njegova moderna i minimalistička estetika čini ovaj proizvod idealnim za sve one koji žele kombinirati funkcionalnost i stil u svojim prostorima.

LINIJA S 65

OPTIMIZIRANI KLIZNI SUSTAV

Aluminijski klizni sustav S 65 karakterizira izuzetno jednostavna i učinkovita proizvodnja te inovativni dizajn krila. Izolacijske trake posebno su razvijene za ovaj klizni sustav i omogućuju izuzetno velika krila, istovremeno pružajući zaštitu od savijanja (bimetalni učinak). Karakteriziraju ga vrlo tanki središnji spojevi sa širinom lica od samo 62 mm koji osiguravaju maksimalnu veličinu stakala.

LINIJA S 42 HF

BEZ OKVIRA ZA NEOMETAN POGLED

S 42 HF otvara nove dimenzije i nudi maksimalnu ostakljenost zahvaljujući jedinstvenoj inovativnoj konstrukciji okvira koji je integriran u zid. Klizni otvori se potpuno skrivaju u dvostrukom izoliranom džepu u zidu, stvarajući maksimalnu transparentnost. Ovaj dizajn bez okvira je idealan za one koji žele modernu i minimalističku estetiku u svom prostoru.

LINIJA S 42 UD

DIZAJN PRILAGOĐEN SVIMA

S 42 UD omogućuje dostupne i velike klizne elemente za ugodniji život. Ravni pragovi za ulazak na terase, balkone i staklenike pružaju sigurnost i slobodu kretanja za sve. Ovaj sustav je posebno dizajniran kako bi se osigurala udobnost i sigurnost svih korisnika, a njegova moderna estetika idealna je za sve one koji žele kombinirati funkcionalnost i stil u svojim prostorima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više o našem proizvodnom programu ili vas zanimaju detalji o specifičnom proizvodu?
Pošaljite nam upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.