ALU PODIZNO KLIZNE STIJENE

Širok izbor različitih sustava za vanjsku i unutarnju upotrebu, uz dodatne komponente, omogućuje jednostavno ispunjenje individualnih potreba kupaca i posebnih zahtjeva za dizajnom, kao i različitih tehničkih zahtjeva, poput toplinske izolacije, pristupačnosti i zaštite od provala.

LINIJA S 57

EKONOMIČNO RJEŠENJE ZA PODIZNO KLIZNE STIJENE

S 57 sustav nudi tehnički i vizualno sofisticirana rješenja za podizno-klizne sustave vrata s krilima težine do 250 kg. Vrlo uske širine vidljivosti dvo ili tro-tračni sustava s do šest pokretnih krila omogućuju maksimalan ulaz svjetla. Toplinski izolirana konstrukcija je ekonomična i jednako je prikladna za izgradnju privatnih stambenih objekata kao i za komercijalne građevinske projekte.

LINIJA S 77

UNIVERZALNI SUSTAV ZA SVE POTREBE

Modularni profilni sustav s modernim dizajnom nudi širok raspon širina profila, kompatibilan je s drugim sustavima i dolazi s gotovo neograničenim izborom površina. Može se koristiti za stvaranje višetračnih varijanti dizajna i sustava bez prepreka. Posebna tehnologija brtvljenja s tri razine i zapečaćenim kutovima – za brtvljenje lista i centralnih spojeva – osigurava optimalnu propusnost zraka i nepropusnost protiv kiše.

LINIJA S 77 hi

DODATNA IZOLACIJA ZA JOŠ BOLJU UČINKOVITOST

Učinkovitost energetskog sustava je bitna: profilni sustav S 77 HI sljedeći je logični korak u razvoju podizno-kliznih stijena, te nudi modularnu zonu izolacije i tehnologiju brtvljenja na tri razine za brtvljenje lista i centralnih spojeva. Time sustav postiže vrijednosti UW ≥ 1,0 W/m2K. U pomičnim dijelovima stijene, koji su najvažniji za zadržavanje topline, koriste se visokokvalitetni, ekonomični materijali za izolaciju.

LINIJA S 77 sl

INOVATIVNA KONSTRUKCIJA ZA IDEALNU RAVNOTEŽU

S 77 SL  jamči maksimalnu ostakljenost svojom jedinstvenom inovativnom konstrukcijom okvira. S 77 SL podizno-klizni sustav stvara usklađenu ravnotežu između suvremenog dizajna, maksimalne udobnosti i dosljedne funkcionalnosti. Zahvaljujući svojim elegantnim i modularnim konstrukcijskim detaljima, S 77 SL ima neograničene mogućnosti uporabe u novim građevinama i renovacijama.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više o našem proizvodnom programu ili vas zanimaju detalji o specifičnom proizvodu?
Pošaljite nam upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.