ALU PROZORI

Aluminijski prozorski profili su izvrsno rješenje jer omogućuju stvaranje velikih staklenih površina u ravnini tla u kombinaciji s vrlo uskim okvirima. Ovakav dizajn osigurava maksimalnu transparentnost i arhitektonsku slobodu. Prozori tvrtke IKS Fenster izdvajaju se po dugovječnosti, izvrsnoj zaštiti od provale i najvišoj energetskoj učinkovitosti, čineći ih idealnim izborom za bilo koju vrstu objekta.

LINIJA W 65

EKONOMIČNO RJEŠENJE ZA PROZORE

Linija W 65 nudi ekonomično rješenje s kojom je moguće izvesti prozore koji se otvaraju na van i na unutra. Profil s tri komore, uz provjerenu tehnologiju i komponente zajedno pružaj zavidnu sigurnost. Sustav prozora W 65 udovoljava najvišim zahtjevima u pogledu zvučne izolacije i otpornosti na provalu.

LINIJA W 72

SUSTAV POSLJEDNJE GENERACIJE

Inovativni sustavi prozora zahtijevaju najvišu kvalitetu uz minimalnu potrošnju energije i materijala tijekom proizvodnje, te maksimalnu učinkovitost i niske troškove tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Inovativno rješenje sustava za trajne aluminijske prozore W 72 postavlja nove standarde.

LINIJA W 72 i

VELIKE STAKLENE POVRŠINE

W 72 i sustav prozora spaja arhitektonski dizajn sa suptilnim rubnim širinama. Nudi maksimalnu ostakljenost, toplinsku izolaciju i elegantan dizajn bez vidljivih krila i traka na staklu. Ovaj blok sustav prozora može se koristiti na različite načine, uključujući i umetanje u fasadu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više o našem proizvodnom programu ili vas zanimaju detalji o specifičnom proizvodu?
Pošaljite nam upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

PRIVLAČAN DIZAJN

ZAHVALJUJUĆI ŠIROKOJ PONUDI BOJA I STILOVA PRILAGODLJIVA JE DIZAJNU SVAKOG OBJEKTA

Aluminijska stolarija je vrlo estetski privlačna i dolazi u različitim bojama i stilovima, što joj omogućuje da se prilagodi gotovo svakom dizajnu interijera i eksterijera. S obzirom na sve ove prednosti, aluminijska stolarija predstavlja vrlo kvalitetan i dugotrajan izbor za bilo koji objekt, bilo da se radi o stambenom prostoru, poslovnoj zgradi ili industrijskom objektu.