OPREMA

VANJSKE ŽALUZINE

Vanjske žaluzine sve su češći arhitektonski element jer pružaju funkcionalnu zaštitu od sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda. Osim toga omogućuju lako prozračivanje prostora te stvaraju i moderne minimalističke efekte na pročeljima stambenih i poslovnih objekata. Otporne su na sve vremenske utjecaje, a pružaju i osnovnu zaštitu od provale i buke. Na te načine pridonose osjećaju ugode i privatnosti u prostorima. Uz razne kombinacije boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica uljepšavaju vanjski izgled vaših objekata. Vanjske žaluzine mogu se ugrađivati nakon i prije završene fasade s vanjske strane ispred prozora. One mogu biti vidljive i podžbukne.

ODLIČNA ZAŠTITA PROSTORA OD VREMENSKIH UTJECAJA

REGULACIJA SVJETLOSTI I STRUJANJA ZRAKA

MOGUĆNOST PREKRIVANJA VEĆIH POVRŠINA

SUVREMENI DIZAJN – OBJEKTIMA DAJU MODERAN IZGLED

JEDNOSTAVNE ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE

STANDARDNE ŽALUZINE

Standardne žaluzine su vanjske žaluzine sa standardnim sustavom izvedbe. Komplet ove žaluzine sastavljen je od standardnih lamela, mehanizma, klasičnih nosača i vodilica te vidljive ili podžbukne maske. Standardne žaluzine omogućuju neovisnu ugradnju na sve vrste objekata. Pogodne su za novogradnju ili za obnovu starijih objekata, a ugrađuju se prije ili nakon što je fasada objekta završena.

PREMIUM ŽALUZINE

Premium žaluzine ubrajaju se u najnovije sustave podžbuknih žaluzina. Glavno obilježje Premium žaluzina je da se kompletne žaluzine sa svim elementima ugrađuju prije ili poslije izrade fasade. U Premium žaluzine moguće je jednostavno ugraditi rolo komarnik jer one već u svojoj osnovnoj izvedbi imaju spremno sve što je potrebno da se on ugradi odmah ili naknadno.

VRSTE LAMELA

C-80

CT-80

Z-90