PVC KLIZNE STIJENE

OTKLOPNO KLIZNE

Korištenjem sustava otklopno-kliznih stijena, postiže se maksimalna ušteda prostora, što je posebno korisno kod objekata u kojima je ograničen prostor. Najčešće se koriste kao izlazi prema balkonima, terasama ili kao sastavni dio zimskih vrtova. Izuzetno su pogodne za veće dimenzije otvora, gdje krila ne smetaju i ne ulaze u prostor prilikom otvaranja. Na taj način omogućuje se instaliranje većih staklenih površina koje propuštaju više sunčeve svjetlosti, stvarajući dojam prostranosti u prostoriji.

POGODNO ZA TROSTRUKO FUNKCIONALNO ZASTAKLJIVANJE

Prikladno za 3-slojna stakla do maskimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.

IZVRSNA TOPLINSKA I ZVUČNA IZOLACIJA

Vrlo dobra toplinska i zvučna izolacija zahvaljujući 6-komornoj geometriji i velikoj ugradbenoj dubini kod okvira i krila.

INTELIGENTNI KONCEPT BRTVLJENJA

Inteligentan koncept brtvljenja s dosljedno tri razine brtvljenja.

POBOLJŠANA STATIKA

Optimizirano za korištenje STV®-a, za suho ljepljenje stakla i preloma krila.

JOŠ VEĆI ELEMENTI

U kombinaciji s tehnikom lijepljenja STV® mogući su i elementi veličine do 2,50 m u bijeloj, odnosno 2,40 m u ostalim bojama.

Male ugradbene dimenzije

Idealne su za uske i male prostore, budući da se otvaraju unutar debljine zida te tako ne zauzimaju mnogo prostora u prostoriji. Njihove veće površine stakla daju posebno ugodnu atmosferu u prostoriji, a estetski se ne razlikuje od ostalih prozora.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više o našem proizvodnom programu ili vas zanimaju detalji o specifičnom proizvodu?
Pošaljite nam upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

BOJE I DEKORI

Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Odlikuje ga izuzetna otpornost na ogrebotine i postojanost na vremenske utjecaje. Glatka, neporozna, mat acrylcolor površina neosjetljiva je na prljavštinu. Sloj akrilne boje ne može se oljuštiti ili otkinuti od podloge. acrylcolor prozore gotovo da i ne treba održavati te se izuzetno lako njeguju.

GEALAN-ACRYLCOLOR®

REALWOOD - EKSLUZIVNE DRVO DEKOR FOLIJE

Navedene folije nisu izrađene od pravog drva.

DEKORI - FOLIJE