PVC KLIZNE STIJENE

PODIZNO KLIZNE

Podizno-klizne stijene namijenjene su modernim objektima, a svojim uskim krilom i inovativnim profilima osigurava maksimalnu površinu stakala. Podni priključak sa pragom omogućava nesmetani prolazak. Svojim jedinstvenim dizajnom ne ograničavaju korištenje prostora, budući da se prilikom otvaranja krilo jednostavno podigne i klizanjem otvori na stranu.

ODLIČNA TOPLINSKA IZOLACIJA

​Nova podizno-klizna vrata već u osnovnoj varijanti pokazuju vrlo dobru toplinsku izolaciju od Uf ≥ 1,3 W/(m²·K).

NISKI PRAG I VELIKI OTVORI

Niski prag omogućava nesmetan prolazak kroz stijenu na balkon, terasu ili vrt. Uz to mogu se naručiti otvori do čak 6,5 m širine.

ORIJENTIRANO DIZAJNU

Modernim oblikovanjem, uskim krilom i inovativnim profilima za ostakljivanje dobiva se veći udio stakla u fiksnom dijelu.

POBOLJŠANA EFIKASNOST

Nudi odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju bez obzira na velike staklene površine koje osiguravaju iznimno puno svjetlosti.

SVESTRANOST

Različite mogućnosti oblikovanja i mnogobrojne sheme otvaranja kao i mogućnosti odabira boje površine.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite saznati više o našem proizvodnom programu ili vas zanimaju detalji o specifičnom proizvodu?
Pošaljite nam upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

BOJE I DEKORI

Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Odlikuje ga izuzetna otpornost na ogrebotine i postojanost na vremenske utjecaje. Glatka, neporozna, mat acrylcolor površina neosjetljiva je na prljavštinu. Sloj akrilne boje ne može se oljuštiti ili otkinuti od podloge. acrylcolor prozore gotovo da i ne treba održavati te se izuzetno lako njeguju.

GEALAN-ACRYLCOLOR®

REALWOOD - EKSLUZIVNE DRVO DEKOR FOLIJE

Navedene folije nisu izrađene od pravog drva.

DEKORI - FOLIJE